Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vilbergsgatan, Norrköping, Bispmotalagatan, Råssnäsvägen, Östergötland, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Snatteri Tre snatterier under början av dagen.

Vilbergsgatan, Norrköping, Bispmotalagatan, Råssnäsvägen, Östergötland, Östergötlands län

Polisen har under förmiddagen och lunch hanterat tre snatteriärenden i Östergötland.
- -

10:45 En ung pojke i högstadieåldern greps av personal i en butik på Vilbergsgatan i Norrköping då han hade stulit varor till ett lågt värde. Pojken överlämnades till vårdnadshavare. En utredning gällande ringa stöld är påbörjad och pojken kommer tillsammans med vårdnadshavare förhöras framöver.
- -

12:14 En kvinna i 30-årsåldern misstänks för ringa stöld efter att ha stulit varor i en livsmedelsbutik på Bispmotalagatan i Motala. Kvinnan förhördes på plats och är nu släppt av polis. Hon är fortsatt misstänkt för ringa stöld.
- -

12:30 Två unga pojkar i högstadieåldern greps av personal i en livsmedelsbutik på Råssnäsvägen i Motala. Pojkarna som var ångerfulla har lämnats över till vårdnadshavare. Polispatrull har lämnat rapporteftergift till pojkarna vilket innebär att ingen utredning kommer påbörjas.

Polisen Östergötland

Mest läst av andra