Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östergötlands Län, Bråddgatan, Norrköping, Hantverkaregatan, Söderleden, Linköping, Storgatan, Hageby, Östergötland, Östergötlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Snatteri Sex fall av ringa stöld under eftermiddagen i Östergötlands län.

Östergötlands Län, Bråddgatan, Norrköping, Hantverkaregatan, Söderleden, Linköping, Storgatan, Hageby, Östergötland, Östergötlands län

Polisen har under eftermiddagen hanterat sex fall av ringa stöld (tidigare snatteri) i Östergötlands län.

13:24 En kvinna misstänks för ringa stöld efter att ha plockat på sig diverse gods i en livsmedelsbutik på Bråddgatan i Norrköping. Kvinnan är i 35-årsåldern och förhör med henne har hållits på plats. Hon har sedan frigivits.

14:29 En man i 40-årsåldern misstänks för ringa stöld efter att ha tillgripit dryck från en dryckesbutik på Hantverkaregatan i Norrköping. Förhör har hållits med mannen på plats och han har sedan frigivits.

14:32 En kvinna i 55-årsåldern har gripits av väktare i en livsmedelsbutik på Söderleden i Linköping. Hon misstänks för ringa stöld och har släppts efter förhör.

16:48 En kvinna i 30-årsåldern har gripits av väktare i en klädesbutik på Storgatan i Linköping, misstänkt för ringa stöld. Då kvinnan var lite berusad har man inte hållit något förhör med henne på platsen. Hon kommer att kallas till förhör framöver.

17:07 Väktare grep en minderårig kille i gymnasieåldern misstänkt för ringa stöld. Stölden har skett i en butik i ett köpcenter i stadsdelen Hageby. Då den misstänkta personen är under 18 år kommer förhör hållas senare i närvaro av vårdnadshavare. Den misstänkte har lämnats över till vårdnadshavare.

17:12 En man utan id-handling har tagit dryckesvaror från en dryckesbutik på Hantverkaregatan i Norrköping. Mannen som var kraftigt berusad har omhändertagits för berusning och kommer få sova några timmar i polisens arrest. Polisen kommer också att fastställa identitet på mannen innan han släpps ut. 

I samtliga fall har en anmälan om ringa stöld upprättats.

Polisen Östergötland

Mest läst av andra