Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Femöre, Oxelösund, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person

Kvinnan är anträffad!

Femöre, Oxelösund, Södermanlands län

16:20 Polisen kontaktades gällande en försvunnen kvinna utanför Oxelösund. Kvinnan, som är i 80-årsåldern, sågs senast klockan 15:30 vid hamnen på ön Femöre utanför Oxelösund. Kvinnan var där tillsammans med sin make och de skulle ta upp sin båt för säsongen.

Kvinnan har en sjukdomsbild som gör att hon kan uppfattas som förvirrad vilket gör att polisen är angelägna om att hitta henne så fort som möjligt. Polisen är på plats med bland annat hundförare med hund för att söka efter kvinnan.

Kvinnan vars förnamn är Anita beskrivs som smal och är 163 cm lång. Hon är klädd i blå jacka, mörkblå jeans, keps och joggingskor. Polisen är mycket angelägen om att ta emot tips från personer som kan ha sett kvinnan. Kontakta polisen på plats vid hamnen på Femöre eller ring 114 14 eller 112 om läget är akut.


UPPDATERING:

18:04 Polisen fick samtal från ett företag i centrala Oxelösund dit Anita hade tagits sig. Hon var i fysiskt bra skick och skjutsades tillbaka till sin make.

Polisen är tacksam över all hjälp från personer som har engagerat sig!