Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Tunavallen, Krongatan, Eskilstuna, Södermanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Polisinsats/kommendering

Klockan 15.00 startar matchen mellan AFC Eskilstuna och AIK på Tunavallen i Eskilstuna.

Tunavallen, Krongatan, Eskilstuna, Södermanlands län

Matchen kommer innebära viss trafikpåverkan i anslutning till arenan, och på större gator mellan arenan och resecentrum. Hållplats Tunavallen (Krongatan) kommer att stängas av helt mellan klockan 14.00 och 17.00 och därmed dirigeras linjerna 1 och 4 samt linje 30 (Servicelinjen) om till andra vägar förbi denna hållplats mellan dessa klockslag. Mindre förseningar kan också förekomma i samband med att det kommer vara mycket biltrafik i omlopp innan och efter match.

Det kommer att finnas ordningsvakter på plats och polisens uppgift är att tillsammans med arrangören arbeta för ett tryggt och säkert arrangemang.

Polisen arbetar långsiktigt med att stärka den positiva supporterkulturen och därigenom minska otryggheten, brott och ordningsstörningar vid idrottsevenemang. Fotboll och andra idrottevenemang ska vara en välkomnande och positiv publikfest.

Frågor från media besvaras av presstalesperson Björn Öberg, tel: 010 566 56 38.

Polisen Södermanland