Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Fagersjö, Stockholm, Stockholms län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Detonation Larm om explosion i Fagersjö.

Fagersjö, Stockholm, Stockholms län

Någonting exploderar i ett trapphus till ett flerbostadshus i Fagersjö och polis larmas till platsen. En lägenhet har fått bland annat ytterdörr och fönster förstörda, men hittills har ingen skadad person anträffats.
Polisen upprättar en stor avspärrning i området och rubricerar i nuläget brottet som allmänfarlig ödeläggelse.

Uppdatering kl 21:08
Under arbetet har hittills fem lindrigt skadade personer anträffats.

Uppdatering kl 22:45
Nationella bombskyddet har undersökt platsen och då inget farligt anträffats har polisens tekniker kunnat påbörja sin undersökning.
Även räddningstjänsten har undersökt huset. Ingen rasrisk anses föreligga och därför behöver inte huset evakueras på boende.

Uppdatering kl 23:00
Fem personer fick lindriga skador vid händelsen. Två har avböjt vård och tre har åkt ambulans till sjukhus men bedöms snart kunna åka hem igen.

Uppdatering den 5/3 klockan 06:55

Till följd av den polisinsats som pågått under natten har en man gripits och är misstänkt för brottet. Åklagare har fattat beslut om att anhålla denne man.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra