Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Timmermansgatan, Uppsala, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning helg Sammanfattning av skvalborg, kvalborg och valborg.

Timmermansgatan, Uppsala, Uppsala län

Med anledning av festligheterna kring valborgshelgen har polisen haft en kommendering. I sin helhet har inga större ordningsstörningar uppstått.

Under skvalborg (fredag) omhändertos 15 personer på grund av sin berusning.

Under kvällen rapporterades det in att tre personer gripits. Två person misstänkta för narkoitkabrott samt en person misstänkt för sexuellt ofredande.

Under kvalborg (lördag) omhändertogs 21 personer på grund av sin berusning samt att en person blev gripen misstänkt för narkotikabrott.

Under valborgsmässoafton och måndagsmorgonen rör det sig om ca 95-100 personer som har omhändertagits på grund av sin berusning. Totalt har fyra personer blivit gripna. Två person är gripna för grov stöld genom att ha tillgripit en mobiltelefon vid Ekonomicumparken. De två personerna blev efter förhör anhållna. Två personer blev gripna efter en misshandel som inträffade vid halvtvåtiden på natten på Timmermansgatan. En av personerna som blev misshandlad fick åka med ambulansen för kontroll av skador. Personerna kommer förhöras under morgonen.

Polisen Uppsala län

Mest läst av andra