Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Vallavägen, Kyrkogatan, Norrgården, Tärnsjö, Veranda, Bryggargatan, Stinsvägen, Ärligbo, Östervåla, Morgongåva, Allévägen, Harbo, Vittinge, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan Heby v. 4

Heby Kommun, Vallavägen, Kyrkogatan, Norrgården, Tärnsjö, Veranda, Bryggargatan, Stinsvägen, Ärligbo, Östervåla, Morgongåva, Allévägen, Harbo, Vittinge, Heby, Uppsala län

                                              POLISRUTAN Heby kommun

Lite sent men jag vill ändå inleda med att önska DIG en god fortsättning på 2019. Jag vill också tacka för att ni hör av er med tips och iakttagelser av mystiska bilar eller misstänkta personer som rör sig i kommunen. Era tips är ofta avgörande om vi ska lyckas klara upp brott eller ännu bättre förhindra brott.
Min ambition är att göra Rutan mer läsvärd och om du har förslag till förbättringar är du välkommen att skicka ett mejl.

Redovisning av några av de anmälda brotten som inträffat mellan den 10/1-22/1:

Heby: Inbrott i bil på Vallavägen. Stöld av en mobiltelefon från en villa på Kyrkogatan där husägaren vaknade av att två okända personer befann sig i huset. Tjuvarna lämnade huset snabbt och sprang från platsen. Två män är misstänkta för narkotikabrott. Någon okänd har dumpat skräp vid Norrgården.

Tärnsjö: Stöld av bohag som förvarades på en veranda på Bryggargatan. Två liknande stölder har också gjorts på Stinsvägen. En körkortslös bilförare ertappades vid en trafikkontroll. En narkotikapåverkad bilförare stoppades vid Ärligbo.

Östervåla: Ett försök till kontokortsbedrägeri. Stöld av bohag från uthyrningsstugor vid
Sporthallen. En rattfyllerist har stoppats på LV 272. Många viltolyckor har inträffat utanför tätorten.

Morgongåva: Ett hemfridsbrott på Allévägen.

Harbo: En anmälan om misshandel som inträffat i hemmet. Smitning från trafikolycksplats på Övre Laksjövägen.

Vittinge: En anmälan handlar om ett databedrägeri.

Om du vill komma i kontakt med mig är min mejladress olle.rehn@polisen.se
OBS! Om det handlar om pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
kommunpolis

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra