Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Heby Kommun, Jakten, Enköping, Storgatan, Stationsvägen, Tärnsjö, Nora, Östervåla, Harbo, Vittinge, Morgongåva, Heby, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka

Polisrutan från Heby v. 43

Heby Kommun, Jakten, Enköping, Storgatan, Stationsvägen, Tärnsjö, Nora, Östervåla, Harbo, Vittinge, Morgongåva, Heby, Uppsala län

                           POLISRUTAN Heby kommun

Det behövs ytterligare några personer som kan/vill engagera sig som vuxenvandrare i Heby. Hör av er till mig så får Du mer information.
Jag vill också passa på att tacka ”detektiv allmänheten” för hjälpen, med iakttagelser och tips, i jakten på männen som rånade en värdetransport i Enköping förra veckan.

Redovisningen avser några av brotten som anmälts 23/10-1/11

Heby: En person är rapporterad för olovlig körning. Stöld av två mobiltelefoner ur en parkerad bil på Storgatan. En man har blivit misshandlad av två män på Torget.  Stöld av skor och kläder ur ett förråd på Stationsvägen.

Tärnsjö: Inbrott i en stuga tillhörande Nora församling. En man blev överfallen av flera gärningsmän när han hämtade sin post. Gärningsmännen lämnade platsen i en vit skåpbil. Brottet är rubricerat som misshandel.

Östervåla: Inbrott i förråd tillhörande skidklubben. Tjuven stal bl.a. bränsle. En person är misstänkt för rattfylleri. Flera viltolyckor har anmälts under veckan. Det finns all anledning att vara lite extra försiktig när du är ute och kör bil.

Harbo: Inget anmält brott.

Vittinge: En man är misstänkt för drograttfylleri och narkotikabrott. Vi har också gjort beslag av narkotika i ärendet.

Morgongåva: Inbrott i en sommarstuga. Okänt vad som är stulet.

Uppmaning: Glöm ej reflexen när du är ute och promenerar. Du syns sämre än du tror!

Om du vill komma i kontakt med mig är adressen olle.rehn@polisen.se
Vid pågående brott ska du ringa 112.

Olle Rehn
kommunpolis

Polisen Uppsala län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.