Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Östhammars Kommun, Återvinningscentralen, Gimo, Vallonskolan, Alunda, Österbybruk, Öregrund, Östhammar, Uppsala län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning vecka Polisrutan, Östhammar v. 34

Östhammars Kommun, Återvinningscentralen, Gimo, Vallonskolan, Alunda, Österbybruk, Öregrund, Östhammar, Uppsala län

                 POLISRUTAN I ÖSTHAMMARS KOMMUN

Som jag skrev förra veckan är det lite stökigt på våra skolgårdar under kvällarna. Det förekommer en hel del skadegörelser och annat ofog. Jag är därför tacksam om du fortsätter att ha lite koll på skolorna.

Redovisning av några av brotten anmälda under veckan:

Östhammar: Stöld på återvinningscentralen. Försök till bilstöld utanför kommunhuset. Stöld av diesel i Simundö. En bilist smet från trafikolycksplats på RV 76.

Gimo: Stöld av cykel på Vallonskolan. Vi har fått flera signaler om att det förekommer kränkande bilder som skickas mellan barn/ungdomar. Ni som är föräldrar måste ha lite koll på vad era barn gör på nätet.

Alunda: En person är misstänkt för flera bidragsbrott. Två personer är misstänkta för ofredanden. En ungdom stal en bil men färden slutade efter ett par hundra meter i ett träd.

Österbybruk: Smitning från trafikolycka. Flera viltolyckor med rådjur. I övrigt en lugn vecka.

Öregrund: Två personer är misstänkta för rattfylleri.

Vi har under veckan genomfört flera hastighetskontroller. Tyvärr visade det sig att många kör alldeles för fort. LÄTTA PÅ GASEN- Det kan löna sig.  

När du vill lämna tips ska ringa 114 14. OBS! Vid pågående brott ringer du larmnumret 112.
 
Om du vill komma i kontakt med mig går det bra att skicka ett mejl. Min adress är olle.rehn@polisen.se
 
Olle Rehn
Kommunpolis

Polisen Uppsala län

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra