Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Anträffad död Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå

Skellefteå, Västerbottens län

Polisen kallas till platsen. Då brott inte kan uteslutas och det finns oklara omständigheter kring dödsfallet har en förundersökning gällande mord inletts. Det finns ingen misstänkt i nuläget. Utredningsarbete pågår, brottsplatsundersökning har genomförts.

Uppdaterad kl 15:19

Polisen arbetar vidare med ärendet. I nuläget är det oklart hur mannen har avlidit, till exempel om det rör sig om ett brott eller olycksfall/sjukdom.

I detta fall råder sådana omständigheter att det inte går att utesluta brott. Det finns utifrån det anledning anta att det föreligger ett brott bakom mannens död och på de grunderna inleds förundersökning. Nu behöver polisen genom olika utredningsåtgärder ta reda på vad som hänt och där kommer den rättsmedicinska undersökningen vara avgörande.

Det är fortfarande tidigt i förundersökningen och polisen arbetar brett och förutsättningslöst. Initiala utredningsåtgärder pågår fortfarande.

Polisen är återhållsam med detaljer för att kunna genomföra en så rättssäker förundersökning som möjligt.

För tillfället finns inte mer information att lämna.

Vid polisutredningar är det betydelsefullt att få information, iakttagelser och tips från allmänheten. Om du har uppgifter som rör ärendet ber vi dig ringa polisen på telefonnummer 114 14. Du kommer till ett talsvar där du anger ”tips” för att komma vidare.

Mest läst av andra