Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Lycksele, Robertsfors, Västerbotten, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll

Händelser i sammanfattning och urval som inkommit till polisens ledningscentral i Region Nord

Skellefteå, Lycksele, Robertsfors, Västerbotten, Västerbottens län

15:15 Skellefteå - Snatteri

En kvinna stoppades av en väktare och misstänktes för snatteri. En polispatrull kom till platsen och en polisanmälan upprättades.

15:26 Umeå - Inbrott

En trafikskola i Umeå har haft inbrott under helgen. Gärningsmannen/männen hade tagit sig in genom dörren med något slags brytverktyg. Tillgripet gods är en dator, två surfplattor samt datatillbehör. En polisanmälan har upprättats.

15:30 Umeå - Inbrott

En person har haft inbrott i sin lägenhet under natten/dagen. Någon hade stökat omkring i lägenheten och stulit bland annat smycken. En polisanmälan har upprättats och en polispatrull har gjort en brottsplatsundersökning.

16:32 Umeå - Trafikolycka

Två personbilar hade krockat och en person fick följa med ambulansen till sjukhuset. En polisanmälan upprättades av polis på plats.

17:50 Umeå - Inbrott

Tidigt under morgonen har det varit inbrott i ett antal förråd, låsen var knipsade. En polispatrull har gjort en brottsplatsundersökning samt upprättat en polisanmälan.

18:22 Lycksele - Inbrott

En träningslokal har haft inbrott under eftermiddagen. En förstärkare till en stereo har blivit tillgripen. En polisanmälan har upprättats.

18:36 Robertsfors - Narkotikabrott

En polispatrull har stoppat en person misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav. En polisanmälan upprättades samt narkotika togs i beslag.

 

 

 

Polisen Västerbotten

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.