Karta som med röd fyrkant ramar in Skellefteå, Hemavan, Umeå, Anderstorp, Umedalen, Västerbottens län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet i Västerbottens län.

Skellefteå, Hemavan, Umeå, Anderstorp, Umedalen, Västerbottens län

Sedan midnatt har fyra personer omhändertagits för fylleri, två i Skellefteå och två i Hemavan. Under natten har polisen i Umeå tagit upp en anmälan om sexuellt ofredande i krogmiljö i Umeå och kopplat till det även anmälan gällande ringa misshandel.

22:13 Misshandel, Skellefteå
Under sen fredagskväll har polisen tagit upp en anmälan gällande en misshandel som ska ha skett i samband med en hockeymatch i Skellefteå. En man ska ha blivit utsatt för en misshandel. Skadeläget är okänt. Det finns ingen misstänkt i ärendet i nuläget.

23:07 Drograttfylleri, Skellefteå
Under sen kväll stoppar och kontrollerar polisen en personbil på Anderstorp. Föraren, en man, misstänks vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. Anmälan upprättas gällande drograttfylleri.

02:27 Stöld, Skellefteå
Polisen uppmärksammas gällande en stöld ur en bil i centrum i Skellefteå. En man ska ha blivit av med tillhörigheter från en bil. Polisen har varit på plats och hållit förhör samt utfört en brottsplatsundersökning.

02:39 Stöld, Umeå
Under natten har polisen avlägsnat en man från en snabbmatsrestaurang i centrum. Mannen misstänks även för stöld då han ska ha stulit en kortterminal från en annan restaurang.

03:44 Inbrott, Umeå
Polisen kontaktas gällande ett inbrott i en bostad på Umedalen i Umeå. Personer ska ha tagit sig in och stulit tillhörigheter. Polisen har varit på plats och tagit upp en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns ingen mer information att lämna i ärendet i nuläget. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra