Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Örnsköldsvik, Sundsvall, Domsjö, Kramfors, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Urval av händelser

Örnsköldsvik, Sundsvall, Domsjö, Kramfors, Timrå, Västernorrland län, Västernorrlands län

15:13 Rattfylleri, Örnsköldsvik

Patrull stoppade en bil där föraren, man i 35 års åldern, misstänktes för rattfylleri genom droger.

21:19 Drograttfylleri, Narkotika Innehav, Grov olvlig körning, Sundsvall

Patrull stoppade en mc där föraren, man i 30-års åldern, misstänktes för Rattfylleri genom droger, Grov olovlig körning samt innehav av narkotika. Passageraren, kvinna i 20-års åldern, saknade hjälm och misstänktes för att vara påverkad av narkotika. Motorcykeln hade dessutom körförbud.

22:10 Narkotikabrott - Anabola, Örnsköldsvik

Polisen kontaktades angående skrik och dunsar från en bostad i Domsjö. När patrullen kom till plats anträffades preparat som misstänks vara anabola steroider.

23:26 Misshandel, Kramfors

Flera personer ringde polisen angående ett slagsmål med flera personer inblandade i centrala Kramfors.

När patrullerna kommer till platsen vill ingen person kännas vid att de utsatts för misshandel. Patrullen har upprättat en anmälan om misshandel trots att målsäganden saknas i nuläget.

23:57 Slagsmål, Timrå

Polisen kontaktades då tre personer bråkade vid en adress i Timrå. När patrullerna kom till platsen ville ingen person medverka till en anmälan. Två män i 30-års åldern avvisades från platsen. 

01:45 Slagsmål, Härnösand

Polisen kontaktades angående ett flertal personer som slogs. När patrullen kom till patsen anträffades en man med skrapsår i ansiktet. Däremot var det ingen som ville medverka till en anmälan.

03:13 Rattfylleri, Sundsvall

Patrull stoppade en bil där föraren, man i 20-års åldern, misstänktes för rattfylleri av normalgraden. Förarens körkort omhändertogs och även bilnycklarna för att förhindra fortsatt körning när mannen frigavs efter provtagning.