Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Sundsvall, Esplanaden, Stenstan, Kramfors, Landsvägsallén, Timrå, Stavreviken, Örnsköldsvik, Björnavägen, Västernorrland län, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sundsvall, Esplanaden, Stenstan, Kramfors, Landsvägsallén, Timrå, Stavreviken, Örnsköldsvik, Björnavägen, Västernorrland län, Västernorrlands län

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Fem personer har omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser 00:00-07:00:

00:26 Trafikbrott, Sundsvall: Förare av personbil på Esplanaden får ordningsbot för att ha kört mot rött ljus.

01:20: Grovt rattfylleri, Sundsvall: Polispatrull beordras till en krog i Stenstan där en berusad man stoppats av ordningsvakter när han försökt köra från platsen. Mannen blåser positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. Mannen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas.

01:51 Brott mot knivlagen, Kramfors: Polispatrull beordras till en nattklubb där ordningsvakter anträffat en man med ett vasst föremål. Patrullen tar föremålet i beslag och en anmälan gällande brott mot knivlagen upprättas.

01:54 Trafikbrott, Sundsvall: Förare av personbil på Landsvägsallén får ordningsbot för fortkörning.

02:25 Rattfylleri, Timrå: Polispatrull beordras till Stavreviken där en person på moped utan hjälm kört omkull. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och förs med ambulans till sjukhus för provtagning och kontroll. En anmälan gällande rattfylleri upprättas.

02:41 Trafikbrott, Örnsköldsvik: Förare av traktor på E4/Björnavägen får ordningsbot för fortkörning.