Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Trästa, Sollefteå, Viktoriaesplanaden, Inre Hamnen, Västernorrlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Ett urval av nattens polisverksamhet klockan 00:00-07:00:

Trästa, Sollefteå, Viktoriaesplanaden, Inre Hamnen, Västernorrlands län

Sedan midnatt har tre personer i länet omhändertagits för fylleri, en av dem misstänks för våldsamt motstånd.

00:08 Trafikolycka, Sollefteå
Polisen larmas om en trafikolycka i Trästa, Sollefteå. Enligt tillgängliga uppgifter ska först två personbilar ha kolliderat. Därefter ska ytterligare tre bilar ha kört in i de första bilarna. Inga personskador ska ha uppstått. Polisen har varit på plats men lämnade utan vidare åtgärd. Kommunen kontaktas för sandning då det var halt på platsen.

00:26 Trafikbrott, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en bil på Viktoriaesplanaden. Två ordningsbot utfärdas. En gällande att bilen inte hade på föreskriven belysning och en för att föraren kört i ett otillåtet körfält.

01:22 Rattfylleri, Sundsvall
Polisen kontaktas gällande ett misstänkt rattfylleri i Inre hamnen. En man ska ha setts köra bil och det finns misstanke om att han är påverkad. Polisen påträffar mannen och han medtas för provtagning. Anmälan om rattfylleri upprättas. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra