Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Gideonsbergsgatan, Västerås, Västmanlands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Ofredande/förargelse Kvinna överfalls av en man.

Gideonsbergsgatan, Västerås, Västmanlands län

I närheten av en livsmedelsbutik på Gideonsbergsgatan i Västerås blir en kvinna överfallen av en man som trycker ner kvinnan i marken och börjar ta på henne. kvinnan börjar skrika och när allmänhet uppfattar situationen ska mannen, som är okänd för kvinnan, blivit avbruten och sprungit från platsen.

Enligt kvinnan, som är i 35-årsåldern, har mannen börjat följa efter kvinnan och när hon har vänt sig om har mannen börjat springa mot henne.

Polisen rubricerar händelsen i nuläget som sexuellt ofredande och en anmälan upprättas efter förhör med kvinnan och vittnen på plats.

Polisen är intresserad av tips från allmänheten som kan ha gjort iakttagelser i samband med händelsen. Framförallt är polisen intresserad av att komma i kontakt med de personer, möjligen ett par, som var först på plats och kunde avbryta mannen. Tips lämnas till 114 14.

Mest läst av andra