Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Billingsfors, Bengtsfors, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Anträffad död Person anträffad avliden, Billingsfors.

Billingsfors, Bengtsfors, Västra Götalands län

Polis skickas till Billingsfors, efter larm via SOS om en anträffad avliden person i anslutning  till ett torp. Personens identitet är okänd, och oklara omständigheter runt dödsfallet gör att en förundersökning gällande mord alternativt dråp är inledd.

Ett område i anslutning till platsen är avspärrat, och en kriminalteknisk undersökning kommer att genomföras. Dödsorsaken kommer att fastställas i en kommande rättsmedicinsk undersökning av kroppen.

Ingen ytterligare information kring händelsen kan för närvarande lämnas ut.

Anhöriga har för närvarande inte kunnat bli underrättade då identiteten inte är fastställd.

Uppdatering

Kl 20.30: Tekniker är på plats och undersökningen av platsen och kroppen pågår. I nuläget så har polisen ingen ytterligare information från förundersökningen som kan lämnas ut. Identiteten är ännu inte fastställd då det gäller den anträffade personen.

Det innebär självklart även att anhöriga till den person som avlidit inte kunnat underrättas.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra