Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Hammarkullen, Sandeslätt, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Bråk vid Hammarkullen. Eventuellt har något vapen förekommit, dock utan att avlossas.

Hammarkullen, Sandeslätt, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmas till Sandeslätt efter det att något sett ett flertal personer slå en person. Omständigheterna i övrigt är inte kända. Händelsen ska ha inträffat intill en basketplan på platsen.

Kl 19.05: Polis på plats. Polisen får kontakt med den person som blivit utsatt för misshandel. Det framkommer även uppgifter om att vapen har varit synliga i samband med händelsen. Ingen person har dock blivit skjuten. 

Polisen tillkallar hundpatrull och begär helikopter till platsen. Offret hörs av polisen. Åtta personer uppges ha varit delaktiga i misshandeln/hotet.   

Polisen söker i närområdet och kan ganska snart gripa en person som varit delaktig i händelsen. Polisen fortsätter att söka efter ytterligare personer som varit inblandade.

Något vapen har ännu inte hittats. Den man som gripits är i nuläget misstänkt för grovt olaga hot. Han uppges varit drivande i den grupp som hotat offret.   

Ytterligare en man har frihetsberövats i samband med insatsen. Han har dock inte med ovan händelse att göra. Han kunde gripas då han ertappades med misstänkt narkotika, narkotikabrott genom innehav.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra