Karta som med röd fyrkant ramar in Vasastaden, Vasagatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Bråk Polis larmad till bråk vid Vasastaden. Två gripna.

Vasastaden, Vasagatan, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmas via SOS till någon typ av bråk/misshandel vid pressbyrån, Vasagatan. Oklara omständigheter som kan ha börjat med någon typ av skadegörelse på spårvagn. Väktare uppges vara på plats. Troligen två män som slagits. Oklart om någon är skadad. 

Kl 20.17: Polis på plats. En man har belagts med handfängsel och en annan man försöker man få kontroll på. Flera patruller ansluter till platsen. En man, misstänkt/gripen i ärendet avförs i ambulans till sjukhus för kontroll, oklar skadebild. Ytterligare en man grips på platsen.

Efter informationsinsamling framkommer att de båda männen varit inne på pressbyrån och försök stjäla smörgåsar, det blir bråk med personalen och då dyker gärningsman nr 2 upp och sprayar och slår personalen med någon typ av spray. Nytt bråk utbryter. Därefter anländer väktare och polis. I nuläget så är brottsmisstanken misshandel. Denna kan komma att kompletteras/förändras med ytterligare brottsmisstankar.
För närvarande finns inga uppgfiter om att någon i personalen på pressbyrån ska ha blivit skadad.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra