Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Bifrost, Vetekornsgatan, Lindome, Mölndal, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Försvunnen person Polisen söker försvunnen man från korttidsboende i Mölndal. Polisen ber allmänheten om hjälp i sökandet.

Bifrost, Vetekornsgatan, Lindome, Mölndal, Västra Götalands län

Polisen har ca kl 18.40 fått in uppgifter om att en man som befunnit sig på ett sk korttidsboende vid Bifrost, Vetekornsgatan ska ha försvunnet från boendet. Mannen var sist synlig ca 40 minuter före anmälan kom in till polisen. 

Polisen har genomfört sök i det direkta närområdet kring den fastighet som mannen lämnade utan att han återfunnits. Sökandet utökas nu och med tanke på väderlek/temperatur så ser polisen allvarligt på försvinnandet. 

Den man som polisen söker:

Christer Andersson, född 1952.

Han ska enligt uppgifter från platsen möjligen vara iklädd sk "mjukiskläder" grå till färgen med sk hoodie. Han saknar jacka och möss och har möjligen saknar han skor. Christer har en sjukdomsbild/demens. Han går med en självmarkerande släpande gång där han "drar" ett ben efter sig. Han är van att åka med kollektivtrafik och kommer ursprungligen från Lindome. 

Den som kan lämna uppgifter kring var Christer kan befinna sig kan kontakta polisen snarast på 114 14. Anhöriga har godkänt att ovan uppgifter lämnas ut. 

Uppdatering kl 21.45: Mannen är fortfarande inte återfunnen.

Uppdatering kl. 22.10: Mannen är anträffad välbehållen.

 

Mest läst av andra