Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Misshandel, grov Polis larmas till en adress i kommunen där förbipasserade påträffat en kvinna och en man, liggandes utomhus på marken.

Borås, Västra Götalands län

De är tunt klädda och kraftigt nerkylda och förs till sjukhus med ambulans. Oklart skadeläge. Polisen arbetar med informationsinhämtning och har upprättat avspärrningar på platsen. Föremål har tagits i beslag och en husrannsakan har genomförts på en adress med koppling till de skadade. En förundersökning gällande grov misshandel har inletts. 

16:24, uppdatering
Vi har nu genomfört en teknisk undersökning av platsen. Vi befinner oss i ett skede där vi inhämtar information genom bland annat fotodokumentation, tekniska undersökningar samt förhör. Platsen är fortfarande avspärrad.

Mannen och kvinnan har identifierats. De är båda två i övre medelåldern och har en relation till varandra.

För närvarande finns det ingen misstänkt i ärendet. Brottsrubriceringen är fortsatt grov misshandel, men denna rubricering kan som alltid (när en förundersökning befinner sig i ett tidigt skede) ändras.

Personerna vårdas fortsatt på sjukhus. Ytterligare frågor gällande skadeläget hänvisar vi vidare till sjukvården.

Anhöriga har inte underrättats om omständigheterna i dagsläget.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra