Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Fiskhamnen, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Olaga hot Olaga hot

Fiskhamnen, Göteborg, Västra Götalands län

Polis fick uppgifter om att flera personer rörde sig vid flera bilar på en parkering på Fiskhamnen i Göteborg. Polispatruller åkte till platsen och kunde stoppa två bilar med fyra personer i området. En av bilarna stoppades efter ett kortare förföljande. Samtliga fyra personer hämtades in till förhör. Av de personer som hämtats in till förhör finns personer som kan koppas till den kriminella nätverksmiljön i Göteborg. 

Polis har spärrat av delar av Fiskhamnen för att söka i området. Vi ska skapa oss en bild av vad personerna gjorde där och se om något gömts i området eller runt dessa bilar. En anmälan om olaga hot har upprättats. Polis har identifierat en målsägare.   

Polisens nationella bombgrupp har varit med och sökt i området, avspärrningarna är nu hävda och sökarbetet är avslutat. 

09:42 Uppdatering 
De fyra personer som hämtats till förhör i samband med händelsen har släppt efter förhören, enligt beslut av åklagare. Polis arbetar vidare med utredningsåtgärder i utredningen om olaga hot. 

Mest läst av andra