Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Flatås, Marconigatan, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Bilrån vid Flatås.

Flatås, Marconigatan, Göteborg, Västra Götalands län

En person kontaktar polisen och uppger att han blivit rånad på sin bil vid Famngatan. Bilföraren uppger att han troligen blivit hotad av en kniv mot ryggen. Därefter uppges gärningsmannen ha honom med att "döda om han inte lämnade ifrån sig bilnycklarna". Bilen som tillhör ett budföretag tillgrips och försvinner från platsen riktning mot Marconigatan.

Föraren är chockad men i övrigt fysiskt oskadd. Polisen söker nu i närområdet efter den stulna bilen som ännu inte är återfunnen. Bilen larmas även ut i Göteborg mm. Bilen är ännu inte återfunnen. Förundersökning inleds med rubricering grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Gärningsmannen uppges ha varit maskerad med sk rånarluva. Tillgreppet uppges ha inträffat ca kl 19.40. Polisen får vetskap ca kl 21.16. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra