Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Lextorp, Lextorpsvägen, Trollhättan, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån väpnat Larm om rån i butik i Lextorp. En ensam och maskerad man uppges har rånat en butik.

Lextorp, Lextorpsvägen, Trollhättan, Västra Götalands län

Polisen får in ett samtal om att en man rusat in på en matvaurbutik på Lextorpsvägen, han uppges varit maskerad med en mask och även haft en kniv i handen. Därefter bryts samtalet. Den som ringer är troligen vittne till händelsen. Vittnet hinner även säga att den misstänkt mannnen lämnat platsen till fots.

Polis och ambulans åker mot platsen. Det har inte framkommit någrra uppgifter om att någon person ska vara fysiskt skadad. Den misstänka mannen sprang i rikting mot "höghusen i Lextorp" enl. vittne.

Kl 19.06 är polis på plats. Ännu inte avrapporterat. Polis tar uppgifter för anmälan samt söker i närområdet.  

Oklart om rånaren fått med sig något från butiken.

Uppdatering kl 19.23:
Polis på plats konstaterar att ett fullbordat rån ägt rum. Ingen person har skadats fysiskt. Två personer i butiken har uppgivit att de känner att de mår dåligt av händelsen, de är dock inte i behov av ambulans. 

Troligen en ensam gärningsman utfört rånet. Han har lämnat butiken i rikting österut i rikting mot fritidsgården Lexington. 

 

 

Polisen Västra Götaland

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra