Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Zenitgatan, Tibro, Norra Hamngatan, Lidköping, Tallskogsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm. Nedan är ett urval av händelser.

Göteborg, Zenitgatan, Tibro, Norra Hamngatan, Lidköping, Tallskogsvägen, Västra götalands län, Västra Götalands län

00.28 Göteborg, brand
Räddningstjänst åker till Zenitgatan där en bil brinner. Polis skriver en anmälan om skadegörelse genom brand, totalt tre bilar är skadade.

01.28 Tibro, olaga hot
Efter stängning är flera personer kvar och ett tiotal personer har varit inblandade i bråk. Polis kommer till platsen och en anmälan samt motanmälan om olaga hot skrivs. Ingen gripen i nuläget.  

02.42 Mölndal, brand
Samtal kommer om brand i en parkerad personbil på Kryptongatan, räddningstjänst åker för släckning. Polis tar uppgifter för en anmälan.

03.12 Göteborg, personrån
En man i 45-årsåldern har på Norra Hamngatan blivit rånad på sin mobil. Två unga män och tre unga kvinnor var inblandade i rånet, de sprang sedan i okänd riktning. Mannen blev slagen, inga uppgifter finns om personskador. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.

03.54 Lidköping, misshandel
Polis larmas till Tallskogsvägen där flera unga män slår sönder en parkerad bil. Flera personer i 20-årsåldern är inblandade, någon har enligt uppgifter blivit slagen. Stökigt på platsen, en anmälan om misshandel och olaga hot skrivs, en man grips.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.