Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Vänersborg, Södra Järnvägsgatan, Trollhättan, Karlstorp, Göteborg, Kungstorget, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

Vänersborg, Södra Järnvägsgatan, Trollhättan, Karlstorp, Göteborg, Kungstorget, Västra Götalands län

23.59 Vänersborg, bilbrand
På Södra Järnvägsgatan har det börjat brinna i flera bilar på en parkering. Sammanlagt har fem bilar blivit skadade och räddningstjänst och polis har varit på platsen. En smäll ska ha hörts i samband med att det började brinna. Polisen har skrivit anmälan om skadegörelse genom brand.

00.01 Trollhättan, bilbrand
Även i Karlstorp har det börjat brinna och två bilar har blivit skadade. Räddningstjänsten har släckt och polisen har sökt i området efter personer som kan ha med branden att göra men ingen misstänkt finns i nuläget. Anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats.

04.25 Göteborg, personrån
En man i 30-årsåldern har blivit rånad på Kungstorget. Tre personer, varav en med kniv, har puttat ner honom på marken och rotat igenom hans kläder. De fick med sig hans mobiltelefon innan de försvann från platsen. Inga personskador och ingen gripen.