Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borås, Barnhemsgatan, Skövde, Vänersborg, Hagtornsgatan, Tingsgatan, Göteborg, Eketrägatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm.

Borås, Barnhemsgatan, Skövde, Vänersborg, Hagtornsgatan, Tingsgatan, Göteborg, Eketrägatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

22.08 Borås, misshandel
En man ringer polis när han blir beskjuten av någon med ett luftgevär, mannen är inte träffad men har sökt skydd bakom en byggnad på Barnhemsgatan. Polis kan i närheten gripa en man född 1998. Mannen delges misstanke om brott och efter förhör friges han, luftgeväret tas i beslag. En anmälan om misshandel skrivs.

02.28 Skövde, misshandel
En man i 20-årsåldern tar sig till akuten efter att tre okända unga män misshandlar honom. En av männen knivskär honom, oklart skadeläge. I nuläget är ingen gripen, en anmälan skrivs.

02.42 Vänersborg, försök till stöld genom inbrott
På Hagtornsgatan försöker någon bryta sig in i en lägenhet men lämnar springande platsen när den boende i lägenheten ger sig till känna. Från platsen ses en man i 20-årsåldern springa, han är klädd i svart jacka och svarta byxor, med sig har han en cykel. Utanför lägenheten har mannen lämnat en ryggsäck. Spaning i området med polispatrull med hund, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs och ryggsäcken tas i beslag för teknisk undersökning.

03.08 Borås, misshandel
En man uppger att han blivit misshandlad av en okänd person när han stått och väntat på en taxi, mannen blöder från munnen men behöver ingen ambulans. Misshandeln skall ha skett på Tingsgatan, omständigheterna är i nuläget oklara. En anmälan skrivs, ingen gripen i nuläget.  

06.36 Göteborg, skadegörelse
En buss i linjetrafik får stenar kastade på sig i höjd med hållplats Eketrägatan. Rutor krossas och bussen kan inte köra vidare. Inga personskador finns uppgivna, ingen gripen i nuläget.  

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra