Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Järntorget, Tjörn, Vallhamn, Brunn, Göteborg, Kungstorget, Grönsakstorget, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Dagens presstalesperson är på plats. Här följer ett urval av dygnets händelser.

Järntorget, Tjörn, Vallhamn, Brunn, Göteborg, Kungstorget, Grönsakstorget, Västra Götalands län

04:01, misshandel, Göteborg
En gärningsperson skallar en man på Järntorget. Gärningspersonen har sällskap av andra personer, som dock inte varit del i misshandeln. Polis kommer fram och anträffar två misstänkta personer. En misstänks för misshandel och den andre för narkotikabrott eget bruk.

02:42, Tjörn, stöld
Vi får larm om att någon stulit diesel från en större tank i Vallhamn. Polis och räddningstjänst kommer till platsen. En del diesel har läckt ut på gatan, dock utan att hamna i någon brunn. Inga gärningspersoner kvar på platsen. En anmälan om stöld samt miljöbrott är upprättad.

23:56, Göteborg, rån
En man blir rånad på en klocka vid Kungstorget av tre gärningspersoner, som springer från platsen i riktning mot Grönsakstorget. Polis kommer till platsen och söker i området, men utan att anträffa några misstänkta. En anmälan om rån är upprättad. Inga uppgifter om fysiska skador eller ambulansbehov.

Polisområde Storgöteborg, misshandel i relation
Vi får via SOS larm om ett bråk på en adress. Ambulans och polis kommer fram till den aktuella adressen. Där hittar de en kvinna som har blivit misshandlad med ett tillhygge. En man har lämnat platsen. Han anträffas något senare på tågstationen och grips misstänkt för synnerligen grov misshandel. Kvinnan förs till sjukhus i ambulans.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra