Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Göteborg, Doktor Westrings Gata, Skövde, Mölndal, Kråketorpsgatan, Hisingen, Västra Andersgårdsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

Göteborg, Doktor Westrings Gata, Skövde, Mölndal, Kråketorpsgatan, Hisingen, Västra Andersgårdsgatan, Västra götalands län, Västra Götalands län

01.32 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larams till Doktor Westrings Gata med anledning av att det ska brinna i en lägenhet. När räddningstjänsten kommer är det en fullt utvecklad brand och de släcker. En man i lägenheten har fått i sig en hel del rök och körs till sjukhus för vård. Branden har startat vid sängen men oklart på vilket sätt. Polisen inleder en förundersökning gällande mordbrand och platsen spärras av för teknisk undersökning.

03.38 Skövde, inbrott
Polis larmas till Tidans Bensin&Kiosk med anledning av att inbrottslarmet går igång. På plats konstateras att någon brutit upp entrédörren till butiken och det saknas tobaksvaror.

04.40 Mölndal, inbrott
Vid Kråketorpsgatan i Åbroområdet är det någon som forcerat en port in till en kontorsbyggnad som tillhör Effektiv Bygg. Oklart om det saknas något och vad.

05.39 Hisingen, brand
Vid Västra Andersgårdsgatan är det en moped som börjar brinna. Denna blir totalförstörd och polisen upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.