Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Trollhättan, Lantmannagatan, Göteborg, Såggatan, Majorna, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Dagens presstalesman är Thomas Fuxborg.

Trollhättan, Lantmannagatan, Göteborg, Såggatan, Majorna, Västra Götalands län

06.10 Trollhättan, misshandel
Polis larmas till Lantmannagatan med anledning av bråk ombord på en buss. Busschauffören och en kille i 20-årsåldern kommer i bråk med anledning av att killen inte får ta med sig en el-sparkcykel ombord på bussen. 
Flera passagerare ombord på bussen som blir vittnen till händelsen. Polisen skriver anmälan och motanmälan gällande misshandel. Ingen var i behov av sjukhusvård.

06.11 Göteborg, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Såggatan i Majorna med anledning av att det brinner i en lägenhet på tredje våningen i ett flerfamiljshus. Två trappuppgångar utryms och de boende kan ta sig till en samlingslokal. Platsen spärras av under räddningsinsatsen. Oklart om någon person befunnit sig i aktuell lägenhet när branden startade. Mer information kommer.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.