Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Grimmered, Göteborg, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Skottlossning Två män skadade i skottlossning i Grimmered.

Grimmered, Göteborg, Västra Götalands län

Polis larmas til Bolmörtgatan i Grimmered efter det flera personer hört smällar i området. Det framkommer även att någon/några personer eventuellt ska vara skadade. Någon person ska möjligen även ha lämnat platsen.

Kl 23.15: Polisen på plats. Två män anträffas med troliga skottskador. Skadeläget är oklart. Ambulans tillkallas. Platsen där de skadade anträffas spärras av och polisen inleder förundersökning, försök till mord. De två skadade avförs så fort ambulans anländer till sjukhus, troligen allvarligt skadade. Samtidigt inleds dörrknackning i närområdet. Ett flertal personer hämtas till förhör men ingen grips. Ett flertal vittnen kan höras på platsen.  

Arbetet pågår på brottsplatsen. Polisen har i nuläget ingen fastställd identitet på någon av de män som förts till sjukhus. 

Kl 04.04: Avspärrningarna har hävts på brottsplatsen. Brottsplatsundersökningen uppges vara avslutad. För närvarande ingen information om eventuella fynd mm. 

Om någon har information/upplysningar kring händelsen, ring polisen på 114 14. Alternativt lämna uppgifter via polisen.se. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra