Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Dals-ed, Västra Götalands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Våldtäkt

Våldtäkt

Dals-ed, Västra Götalands län

En äldre kvinna blev enligt uppgifter till polisen överfallen i sitt hem vid Kommunhusgatan i Dals-Ed och våldtagen av en okänd gärningsman. Kvinnan ska ha blivit överfallen i sitt hem och i samband med överfallet har kvinnan ramlat och skadat ryggen. 
Målsägarens make kunde slutligen larma polisen som snabbt var på plats. 
Polis är nu på platsen. polisen söker efter gärningsmannen. En anmälan om våldtäkt kommer att registreras. Målsägaren har körts till sjukhus för kontroll. 

Polisen söker vittnen till händelsen, vi är intresserade av iakttagelser vid Kommunhusgatan i Dals-Ed mellan 11:00-12:00 som människor kan ha gjort, i synnerhet om en ung man setts lämna platsen. Vänligen kontakta polisen snarast på telefon 114 14 om ni har uppgifter som kan hjälpa oss i utredningen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra