Karta som med röd fyrkant ramar in Bräkne Hoby, Karlskrona, Blekinge län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Rån Rån, rattfylleri mm. E22 / Bräkne Hoby.

Bräkne Hoby, Karlskrona, Blekinge län

En uppringare berättar om en bil som framförs vingligt på E22 i riktning mot Bräkne Hoby, strax utanför Karlskrona. Uppringaren följer efter ut och ser att någon under färd kastar ut saker från bilen.

Innan polisen hunnit fram till plats så kör den misstänkta bilen ner i diket.

Uppringaren som följt efter stannar då och går fram för att se hur det står till med de två personerna som befunnit sig i den olycksdrabbade bilen.

Uppringaren tycker att de båda personerna verkar vara påverkade av något och de utträder hotfull. Uppringaren backar då undan från platsen. Då hoppar den ena mannen in i uppringarens bil och kör iväg från platsen.

Polisen får efter ett tag in ett nytt larm om ett bråk på en adress i Bräkne Hoby.  När patrullen kommer fram till adressen upptäcker man att det är den tidigare uppringarens försvunna bil som är parkerad utanför adressen.

I ärendet har två personer gripits med initial misstanke om rån, rattfylleri, skadegörelse och misshandel.

Polisen Blekinge

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra