Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Ludvika, Leksand, Borlänge, Gruva, Hedemora, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Dalarna

Dalarna, Ludvika, Leksand, Borlänge, Gruva, Hedemora, Dalarnas län

Ludvika, misshandel
22.24: En man i 18-årsåldern omhändertas enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person. Mannen misstänks även för en misshandel varpå patrull upprättar anmälan. Det saknas uppgifter om någon skadats eller sökt sjukvård.

Leksand, grovt rattfylleri
22.42: Tjugofemårig man som kör i diket med moped, uppträder påverkat och medtas för kroppsbesiktning. Anmälan grovt rattfylleri upprättas och mannens körkort omhändertas.

Borlänge, olaga intrång
22.48: Utländsk medborgare misstänks för olaga intrång i en gruva, mannen är i 25-årsådern.

Leksand, grovt rattfylleri samt vårdslöshet i trafik
01.11: En personbil är inblandad i en singelolycka, förare samt passagerare förs till sjukvård med ambulans. Förare misstänks för brott och anmälan upprättas.

Hedemora, märkesförfalskning
01.23: Polispatrull anträffar ett fordon som har monterade registreringsskyltar tillhörande ett annat fordon. Anmälan upprättas.

Leksand, brott mot ordningslagen
Polispatrull stoppar två män, de är i tjugo respektive trettioårsåldern. De har en brinnande bengal vilket bryter mot ordningslagen. Det innebär risk för skada på person eller egendom varför anmälan upprättas.

Inga grövre brott har inkommit till polisens kännedom under natten, patruller har ägnat sig åt rutinärende som kontroll av fordon samt personer. Det har hanterats ett antal ärende med psykisk ohälsa. Det har även omhändertagits ett flertal personer med anledning av berusning.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...