Karta som med röd fyrkant ramar in Dalarna, Falun, Bjursås, Avesta, Krylbo, Aspeboda, Älvdalen, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt mot fredag i polisområde Dalarna.

Dalarna, Falun, Bjursås, Avesta, Krylbo, Aspeboda, Älvdalen, Dalarnas län

22.10 Falun. En kvinna i femtioårsåldern fördes till sjukhus efter en mc-olycka nordost om Bjursås. En man i femtioårsåldern som också färdades på mc:n kördes till sjukhus av polisen. Anmälan trafikolycka utan misstanke om brott. Kvinnans skador uppges var ej livshotande.

22.41 Falun. Man i sextioårsåldern misstänkt för brott mot knivlagen. Påträffades av polispatrull då han försökte bereda sig tillträde till ett utrymme dit han inte var behörig.

00.31 Avesta. Man i tjugoårsåldern misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Mannen kontrollerades i Krylbo.

00.52 Falun. Skadegörelse skola Aspeboda. Tre fönster skadade/sönderslagna.

02.55 Älvdalen. Två män i tjugofem- respektive artonårsåldern har gripits misstänkta för narkotikabrott. Polis kontrollerade en bil i centrala Älvdalen och misstankar om brott väcktes då personerna i bilen kontrollerades. Narkotika taget i beslag.

Mest läst av andra