Karta som visar ungefär var händelsen Sammanfattning natt: Sammanfattning natt mot fredag i polisområde Dalarna. inträffat Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Sammanfattning natt mot fredag i polisområde Dalarna.

Dalarna, Falun, Bjursås, Avesta, Krylbo, Aspeboda, Älvdalen, Dalarnas län

22.10 Falun. En kvinna i femtioårsåldern fördes till sjukhus efter en mc-olycka nordost om Bjursås. En man i femtioårsåldern som också färdades på mc:n kördes till sjukhus av polisen. Anmälan trafikolycka utan misstanke om brott. Kvinnans skador uppges var ej livshotande.

22.41 Falun. Man i sextioårsåldern misstänkt för brott mot knivlagen. Påträffades av polispatrull då han försökte bereda sig tillträde till ett utrymme dit han inte var behörig.

00.31 Avesta. Man i tjugoårsåldern misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott. Mannen kontrollerades i Krylbo.

00.52 Falun. Skadegörelse skola Aspeboda. Tre fönster skadade/sönderslagna.

02.55 Älvdalen. Två män i tjugofem- respektive artonårsåldern har gripits misstänkta för narkotikabrott. Polis kontrollerade en bil i centrala Älvdalen och misstankar om brott väcktes då personerna i bilen kontrollerades. Narkotika taget i beslag.

Mest läst av andra