Karta som med röd fyrkant ramar in Mora, Kättbo, Sollerön, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer några av de händelser som vi har hanterat under natten.

Mora, Kättbo, Sollerön, Borlänge, Dalarnas län

Rattfylleri, Mora kl.22.09

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Kättbo. Vid kontroll av bilen hittar patrullen även misstänkta dopingpreparat. Bilisten, en man i 40-årsåldern, blir misstänkt för rattfylleri genom påverkan av narkotika, ringa narkotikabrott genom eget bruk samt dopingbrott.

Rattfylleri, Mora kl. 23.25

En person är misstänkt för att ha kört ett terrängfordon i påverkat tillstånd på Sollerön. Föraren, en man i 50-årsåldern, får åka med för provtagning och efter provtagning blir han misstänkt för grovt rattfylleri.

Misshandel, Borlänge kl. 01.51

Det har varit stökigt på en restaurang i centrum och polisen har varit på plats. En man i 30-årsåldern har blivit utsatt för en misshandel. Det finns ingen misstänkt uppsatt i detta ärende. Det finns ingen information om att någon ska ha behövt uppsöka akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Utöver detta har vi bland annat omhändertagit en person enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Vi har även hanterat  fem viltolyckor utan personskador.

Mest läst av andra