Karta som med röd fyrkant ramar in Ludvika, Mora, Täppan, Leksand, Malung, Sälen, Lindvallen, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Ludvika, Mora, Täppan, Leksand, Malung, Sälen, Lindvallen, Dalarnas län

Rattfylleri, Ludvika kl. 22.04

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil, i centrum, under påverkan av narkotika. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Misshandel, Mora kl. 22.53

En man i 25-årsåldern har varit på en hockeymatch i Mora och efter matchen blev det någon form av bråk utanför arenan. Mannen kände någon form av knuff i ryggen och trodde att han hade blivit sparkad. När han satt i bilen för att åka hem så upptäckte han att han blödde från ryggen och han tog sig till lasarettet. Det visar sig att mannen har någon form av stickskada i ryggen. Patrullen skriver en anmälan om grov misshandel men det finns i nuläget ingen misstänkt i detta ärende.

Rattfylleri, Mora kl. 00.49

En bilist, en man i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Täppan. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri under påverkan av narkotika samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Skadegörelse, Leksand kl 23.49

En man i 30-årsåldern är misstänkt för att ha bankat och slagit på en kvinnas lägenhetsdörr. De båda känner varandra sedan tidigare. Polisen skriver en anmälan om skadegörelse.

Narkotikabrott, Malung-Sälen kl. 02.38

En man i 20-årsåldern är misstänkt för ringa narkotikabrott genom eget bruk efter att en patrull kontrollerat honom i Lindvallen. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har begått något brott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat 11 personer eller fordon, hanterat fyra LOB och hanterat sju ärenden gällande psykisk ohälsa.

Mest läst av andra