Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Avesta, Krylbo, Falun, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Borlänge, Avesta, Krylbo, Falun, Dalarnas län

Stöld/inbrott, Borlänge kl. 23.14

En eller flera okända personer har krossat en ruta till en dörr på en skola i centrum. Polisen har varit på plats men det är oklart om något har blivit stulet. En anmälan om stöld genom inbrott blir skriven.

Rattfylleri, Avesta kl. 00.26

En bilist, en man i 30-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil under påverkan av narkotika i Krylbo. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Skadegörelse, Falun kl. 03.31

En man är misstänkt för skadegörelse mot ett boende i centrum efter att han har slagit sönder en ruta. Mannen, som är i 60-årsåldern, saknar bostad och blev körd till sjukhus eftersom att han var nerkyld.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat åtta personer eller fordon, hanterat två trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat fyra viltolyckor utan personskada.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...