Karta som med röd fyrkant ramar in Borlänge, Orsa, Avesta, Brovallen, Mora, Våmhus, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Det har varit en småstökig natt i länet. Nedan följer ett urval av de händelser som vi har hanterat.

Borlänge, Orsa, Avesta, Brovallen, Mora, Våmhus, Dalarnas län

Rattfylleri, Borlänge kl. 22.10

En bilist, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i centrum. Hon är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Stöld/inbrott, Orsa kl. 22.14

En eller flera personer har krossat en ruta till en restaurang för att därefter ta sig in i restaurangen. Man har stulit i vart fall alkohol från platsen. Polisen skriver anmälan om stöld genom inbrott. Det var ingen misstänkt person kvar på platsen när polisen kom dit.

Stöld, Avesta kl.22.43

En man i 30-årsålden är misstänkt för att ha stulit en cykel vid järnvägsstationen i Avesta. Han ringer själv till polisen och säger att han är vilse, han har somnat på tåget och är nu ute och cyklar vid Brovallen. Det visar sig att han har stulit den cykel som han cyklar på och den tas i beslag och mannen blir misstänkt för stöld.

Trafikolycka, smitning från, Mora, kl. 02.41

En bilist har kört av vägen och voltat i Våmhus. I samband med det har ett staket körts ner. Bilisten har lämnat platsen innan polis kommer dit. Polisen har sökt i området efter bilisten utan att hitta någon. Man skriver en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Utöver detta har vi bland annat hanterat 3 viltolyckor utan personskada, omhändertagit 1 person enligt LOB och hanterat 1 ärende gällande psykisk ohälsa.

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra