Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Älvdalen, Idre, Falun, Herrhagen, Hosjö, Hofors, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt Nedan följer en sammanfattning av natten. Det är i delar av länet väldigt halt på vägarna så kör försiktigt och planera er körning.

Älvdalen, Idre, Falun, Herrhagen, Hosjö, Hofors, Dalarnas län

Älvdalen

00.57: En man i 40-årsåldern kontrolleras i Idre och blir misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

Falun

04.04: Vid Lasarettsområdet kontrolleras en man i 65-årsåldern som blir misstänkt för ringa narkotikabrott innehav.

04.28: Två lastbilar var under morgonen inblandade i en trafikolycka vid Herrhagen på E16. Enligt patrull på plats ska det ha varit väldigt halt väglag. Ingen person ska ha blivit skadad och det finns ingen misstanke om brott. Det var stora problem i trafiken med anledning av olyckan men strax innan 6.30 var lastbilarna borta från vägen.

05.18: På E16 i Hosjö kommer det in samtal om en lastbil som ska ha fått sladd på grund av halkan och där delar av ekipaget hamnat i diket vilket påverkar trafiken i riktning både mot Falun och Hofors.

05.40: En personbil körde in i mitträcket på E16 i Hosjö. Bilen ska ha blivit skadad och föraren har själv kunnat ringa efter bärgare för fordonet som inte ska stå trafikfarligt.

Mest läst av andra