Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Falun, Hälsinggården, Leksand, Bäckebo, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning natt

Nedan följer ett urval av nattens operativa händelser i länet

Falun, Hälsinggården, Leksand, Bäckebo, Borlänge, Dalarnas län

Narkotikabrott, Falun
01.47. En pojke i övre tonåren kontrolleras på en plats i Hälsinggården och upplevs vara påverkad av narkotika. Beslut om kroppsbesiktning tas och analysen av provsvaren får senare utvisa om han har gjort sig skyldig till brott. Anmälan om narkotikabrott eget bruk.

Narkotikabrott, Leksand
01.23. Flera personer kontrolleras i Bäckebo och en kvinna i 60-årsåldern tas med för kroppsbesiktning då hon upplevs vara påverkad av narkotika. Anmälan om narkotikabrott eget bruk.

Skadegörelse, Borlänge
22.46. Inringare larmar polisen om att en person är i full färd med att klottra på en container. Patrullen åkte ut till platsen men anträffade ingen misstänkt gärningsperson. En anmälan om skadegörelse utan misstänkt upprättad.

Polismyndigheten har också hanterat rutinärenden, exempelvis kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke, viltolyckor och trafikkontroller. Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...