Karta som med röd fyrkant ramar in Grangärdes Hästberg, Borlänge, Dalarnas län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikbrott I skogen vid Grangärdes Hästberg söker polisen efter en flyende man som kört vårdslöst och därefter kört i diket.

Grangärdes Hästberg, Borlänge, Dalarnas län

En polispatrull iakttog en personbil i Borlänge som de avsåg att stoppa och kontrollera. Föraren vägrade stanna utan körde i hög hastighet och försökte undkomma. Patrullen följde bilen Borlänge till  Grangärdes Hästberg Lv640 där aktuell bil körde i diket och föraren sprang till skogs. Han eftersöks nu av bl.a. hundpatrull och flera andra polispatruller.

Under färden kolliderade den aktuella bilen med en annan bil som knuffades ner i diket på Länsanvägen vid Sköntäppan strax norr om Lv646. Ingen personskada i samband med denna kollision.

Det som för närvarande är känt är att föraren gjort sig skyldig till grov vårdslöshet i trafik samt smitning från trafikolycka. det fortsatta arbetet kommer att visa om föraren kommer att misstänkas för andra brott.

Mest läst av andra