Karta som med röd fyrkant ramar in Gnarp, Nordanstig, Gävleborgs län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Trafikolycka, personskada En lastbil och en personbil frontalkrockar på E4.

Gnarp, Nordanstig, Gävleborgs län

På E4 söder om Gnarp frontalkrockar en lastbil och en personbil.

Efter olyckan är det totalstopp i trafiken i norrgående riktning. En polispatrull är på plats. Skadeläget är i nuläget oklart.

Det är oklart hur länge vägen kommer att vara avstängd. Trafikanter uppmanas att välja andra vägar förbi platsen.

Uppdaterad kl 10:13

Två personer var inblandade i olyckan. Föraren till lastbilen ska inte vara fysiskt skadad. Föraren till personbilen blev allvarligt skadad.

Trafiken på sträckan är fortsatt helt avstängd i norrgående riktning, och begränsad framkomlighet i södergående. Enligt Trafikverkets senaste prognos ska trafiken åter kunna rulla vid 12:00.

Polisen är angelägna att komma i kontakt med personer som har sett kollisionen på E4 som inträffade någon gång mellan 07:50 och 07.55. Ring polisen på 114 14.

Uppdaterad kl 10:53

Föraren till personbilen har avlidit. Anhöriga är underrättade.

En förundersökning har inletts för att utreda eventuellt brott i samband med olyckan. Polisen har tagit lastbilen och personbilen i beslag.

Polisen är fortsatt angelägna att komma i kontakt med eventuella vittnen som har sett själva kollisionen. Ring polisen på telefon 114 14.

Mest läst av andra