Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Viktoriagatan, Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Mord/dråp, försök

Viktoriagatan/Kungsgatan, centrala Halmstad

Viktoriagatan, Halmstad, Hallands län

Vi arbetar med en trafikrelaterad händelse som skett på Viktoriagatan i centrala Halmstad. Polis är på plats tillsammans med räddningstjänst och ambulans. Åtminstone en person är skadad, men personen får i detta nu vård av ambulans. Skadan ska inte vara livshotande.

Uppdatering klockan 21:39
En motorcykel körde på en polis i samband med en trafikkontroll. Två personer, som båda satt på motorcykeln, är gripna. Polisen fick skador, men de ska inte vara livshotande. Polisen vårdas i detta nu.
Händelsen utreds just nu som mordförsök.

Uppdatering klockan 21:50
De två personerna som greps är två män i medelåldern. De fördes till sjukhus med lindriga skador, och är fortsatt gripna. Ärendet utreds fortsatt som mordförsök. Fler misstankar kan tillkomma. 

Uppdatering klockan 22:16
Avspärrningarna på platsen kommer att hävas inom kort. Vi kommer att arbeta vidare med ärendet genom att inhämta mer information. Detta kommer bland annat att ske via förhör, fotodokumentation och tekniska undersökningar.

Händelsekarta

Laddar karta...