Gå direkt till de mest lästa händelserna från Polisen

Sammanfattning kväll och natt Inga större händelser i länet enligt RLC. Presstalesperson under lördagen är Stefan Gustafsson.

Falkenberg, Tångvägen, Halmstad, Nyhem, Sturegymnasiet, Hallands län

190412/ OBS se datum!

Kl 01.25 Falkenberg, grov skadegörelse
Polis larmas till Tångvägen med anledning av att ett antal ungdomar har hoppat på motorhuven på några bilar.

När polisen anländer finns två av dessa ungdomar kvar på platsen, de kan gripas. Det handlar om två yngre män i 20-årsåldern. Ett flertal rutor är krossade och det finns skador på motorhuven på flera bilar, totalt räknar polisen till 21 skadade bilar. Även rutor till perrongen/väntsalen är krossade,  totalt 19 st.

Oklart om det fanns fler personer/ungdomar involverade i skadegörelsen.  

190413

Kl 02,27 Halmstad, grov misshandel
Polis larmas till en hållplats vid Nyhem. Två personer uppges hålla fast en man som misshandlat en taxichaufför någonstans i höjd med Sturegymnasiet. Chauffören ska enligt uppgift från dessa vittne fått ett flertal slag mot huvudet, sparkar mot rygg och mage. När polisen kommer fram så har dock den misstänkt mannen lyckats avvika från platsen. Det är dock troligt att de uppgifter som polisen fått fram gör att man lyckats identifiera gärningsmannen som ännu inte är gripen.

 Chauffören körs till sjukhus, oklart skadeläge.

  

Drabbat av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra