Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Varberg, Kärradals Camping, Halmstad, Tylösand, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Här följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och i kväll kommer Anna Göransson.

Varberg, Kärradals Camping, Halmstad, Tylösand, Hallands län

00.11 Varberg, misshandel
På Kärradals camping har en kvinna blivit misshandlad av en man. Mannen har slagit kvinnan i ansiktet så hon börjat blöda från näsan. Kvinnan förd till sjukhus för omplåstring och mannen gripen på campingen misstänkt för misshandel. Båda är i 35-årsåldern.

00.38 Halmstad, narkotikabrott
På Hotel Tylösand tas en man i 25-årsåldern med för provtagning då han visar tecken på narkotikapåverkan. Han rapporteras för ringa narkotikabrott.

02.33 Varberg, inbrott
Det har varit inbrott i en frisörsalong i centrala Varberg. Någon har krossat en ruta och tagit sig in. Det är i nuläget oklart vad som stulits. Ingen gripen.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.