Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Södergränd, Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Man beskjuten i bil - tre gripna för mordförsök i Halmstad

Södergränd, Halmstad, Hallands län

02.06, Mordförsök, Kornhills Södergränd, Halmstad. En man blir beskjuten i sin bil. Han får en mindre skada i samband med beskjutningen och behöver inte uppsöka skjukvård. Gärningspersonerna lämnar platsen och genom spanningsarbete under natten så kan tre personer gripas som skäligen misstänkta för försök till mord, den lägre misstankegraden. Platsen är avspärrad och polisens brottsplatsundersökare undersöker just nu platsen och fordonet.

12.50 Uppdatering: Kriminalteknikerna är klara på platsen och avspärrningarna har hävts. Polisens och kommunens samordnade resurser för det trygghetsskapande arbetet var igång redan tidigt under morgonen. Under dagen och kvällen finns både polisen och kommunen i området. Flera utredningsåtgärder pågår, bland annat knackar polisen dörr. Den som har sett eller hört något kan kontakta polisen på 114 14 eller ta kontakt med poliserna som finns på plats i området. 

Händelsekarta

Laddar karta...