Karta som med röd fyrkant ramar in Falkenberg, Rådmansgatan, Halmstad, Pilefeltsgatan, Andersbergsringen, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Ulla Brehm.

Falkenberg, Rådmansgatan, Halmstad, Pilefeltsgatan, Andersbergsringen, Hallands län

22.12 Falkenberg, narkotikabrott
På Rådmansgatan kontrolleras en man i 30-årsåldern av polisen. På honom hittas en mindre mängd narkotika som tas i beslag. Han tas med för provtagning då han visar tecken på narkotikapåverkan. Anmälan om eget bruk samt innehav av narkotika skrivs.

00.21 Halmstad, inbrott
På Andersbergs vårdcentral går larmet och väktare samt polis åker fram. Man kan konstatera att någon krossat en ruta och tagit sig in och stulit mediciner. Ingen gripen.

01.03 Halmstad, försök till grov stöld
På Pilefeltsgatan har man med en bil backat in i entrén till en jakt och fiskebutik. Vittnen ser tre män på platsen som lämnar utan att få med sig något, de har aldrig kommit in i butiken. De åker iväg på en moped och i en bil. Bilen stoppas av polisen och en man i 50-årsåldern kan gripas. De övriga är fortfarande på fri fot. En anmälan om försök till grov stöld i butik skrivs.

03.29 Halmstad, inbrott
Återigen inbrott på Andersbergs vårdcentral. En ny ruta har blivit krossad och tillgrepp har skett i lokalerna. Strax före klockan 05.00 påträffas en berusad man i 45-årsåldern på Andersbergsringen. På honom hittas bl a sjukvårdsutrustning. Han grips misstänkt för inbrott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Mest läst av andra