Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är i tjänst.

Kungsbacka, Varberg, Falkenberg, Hallands län

Polisen har hanterat ett stort antal ärenden under midsommaraftonen av olika karaktär. Vid högtider tenderar dock i synnerhet antalet våldsbrott, både i och utanför relation, att öka. Nedan följer en sammanställning över de larm om misshandel som polisen i Hallands län under kvällen och natten har hanterat:

01:28, Halland (våld i relation)
22:31, Kungsbacka
22:41, Varberg
01:03, Falkenberg

Ett urval av andra händelser:

22:29, Varberg, påkörd person
En person blev påkörd av ett tåg i Varberg. Personen avled till följd av sina skador, och anhöriga har underrättats. Det finns ingen misstanke om brott.

00:55, Kungsbacka, trafikolycka
En kollision uppstod mellan en cyklist och en elsparkcykel. Cyklisten fördes till sjukhus med ambulans då cyklisten hade smärtor i bröstet och andningssvårigheter. En anmälan skrevs om trafikolycka. I dagsläget finns det ingen misstanke om brott.

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...