Senaste händelserna

Karta som med röd fyrkant ramar in Halmstad, Hallands län Översiktskarta som visar hela Sverige med en markör som visar ungefär var händelsen inträffat

Sammanfattning kväll och natt

Dagens presstalesperson är på plats.

Halmstad, Hallands län

02:02 Halmstad, supporterbråk: Polis larmas till centrala Halmstad där ett tiotal fotbollssupportrar slåss. När polis kommer har bråket lugnat sig. Två anmälningar om misshandel utan utpekade gärningsmän upprättas.  

03:41 Halmstad, narkotikabrott mm: En personbil med tre personer stannar inte på polismans tecken och ett förföljande inleds. Det slutar efter en och en halv kilometer. Under förföljandet har en av männen man lämnat bilen och sprungit in i ett skogsparti. Mannen och kvinna som är kvar i bilen grips vid stoppet och efter en stund kan även mannen som sprang in i skogen gripas. De tre gripna, som är i 25-30-årsåldern, misstänks för narkotikabrott innehav i överlåtelsesyfte. Föraren av bilen misstänks också för grov vårdslöshet i trafik, grovt rattfylleri samt brott mot knivlagen. De gripna ska förhöras under morgonen. 

Drabbad av inbrott eller är rädd för att bli?

På vår särskilda sida om inbrott kan du läsa mer om hur du gör för att bäst skydda dig mot inbrott och vad du ska göra om du har fått ett inbrott.

Händelsekarta

Laddar karta...